boyta.blogg.se

Att flytta från 27 kvm till 63 kvm var svårare än jag trodde. Det är dubbelt så stor boyta som ska möbleras och det gäller att bestämma sig för vilken stil man vill ha. Jag är allergisk mot Shabby Chic vilket förmodligen glädjer min sambo. Det senaste året har jag dragits mer och mer mot retro-stilen men skulle inte vilja ha ett helt hem i 60-tals anda. För mig räcker det med lite inslag här och där. Ibland stora och ibland små. Vi har nu bott i vår lägenhet i snart ett år, man måste ju "bo in sig" som det så fint heter men är fortfarande inte klara. Så, vi tar allt från början, lite retroaktivt så ska vi nog få ordning på detta!

It ain't over until the fat lady sings!

Kategori: Allmänt

But I ain't the fat lady!
 
Vi förlorade budgivningen. Jättetråkigt. Men de fick en rejäl match och nu hoppas jag på att radonmonstret kommer och biter dem i fötterna när de ligger och sover för vi  ville verkligen ha huset som var fantastiskt. Det var en del att göra på det men inget överdrivet. Det skulle ha varit toppen för oss. Liten men lagom trädgård, plats för pool, högt upp på en kulle utan insyn och i två våningar. Men det bästa av allt var att vi skulle haft Max och Frida i huset mitt emot och att Curtis kunde få leka fritt såklart!
 
De är lika ledsna som vi men väldigt tacksamma för att vi drog upp snittpriset på gatan. Mest ledsen är jag för att jag redan flyttat in, något man oftast gör mentalt. Jag hade ju redan skissat upp vårt nya grå kök med marmor. Husfasaden skulle även den målas ljusgrå. Fasiken! Tur för oss att det snart kommer att komma upp ett liknande på samma gata. Då jädrans ska vi klippa det!
 
Nå väl, vad är en bal på slottet?
 

Bild: Fastighetsbyrån/Hemnet